Нощта на черните магии. Съветите на великата Джуна. Света Анна –

...
Нощта на черните магии. Съветите на великата Джуна. Света Анна –
Коментари Харесай

Нощта на черните магии. Съветите на великата Джуна

Нощта на черните вълшебства. Съветите на великата Джуна. Света Анна – майката на Дева Мария и бабата на Исус, от епохи се счита за настойник на бременните, брака, фамилията, девиците и вдовиците. На 9 декември слънцето се обръща на изток към пролетта.
Но както първите лъчи на утрото
идват след най-тъмна част на нощта, по този начин и светлината на новото време, която св. Анна носи, се случва след нощта на най-големите вълшебства. От незапомнени времена се счита, че в нощта против 9 декември магьосниците смъкват луната и по тази причина всички направени вълшебства, ще бъдат сполучливи.
Милиони хора са захласнати от мисълта,
че всички несгоди в живота им са резултат от вълшебства. Не по-малко са скептиците, които считат, че магиите работят единствено на тези, които имат вяра в тях. Едва ли обаче има човек, който след поредност от неудачи да не си е задавал въпроса:

Ако не успеем сами да изкараме от съзнанието черните мисли, започваме да търсим признаците за външна интервенция. Хиляди пишман магьосници, които вършат луди пари от страховете и нещастието, се пробват и до през днешния ден да ги формулират.
Но една е международно приетата врачка
и лечителка. Това е рускинята от асирийски генезис Джуна. Прочутата ясновидка с същинско име Евгения Давиташвили, издъхна на 66 години през 2016-та, само че целия си живот посвети
на предпазването и развалянето на вълшебства.
Според нея, в случай че започнете да изпитвате под паника боязън от миризмата на лавандула без да сте заболели, това е явен сигнал, че някой се е намесил във вашето енергийно поле. Същото важи, в случай че в избран миг се ужасявате
да се погледнете в огледалото,
макар че до неотдавна сте се суетили пред него с часове. Като трети симптом тя дефинира положението, когато палите свещичка в черква. Ако се чувствате зле и отпаднали, в случай, че не сте заболели, значи някой ви е проклел.
Симптом е и неочакваното намаляване
– в случай че във рамките на месец свалите най-малко 10 кг без причина, чувствате се непрекъснато отпаднали, без сили, сила и
нямате предпочитание да вършиме обичаните си неща
Под номер 5 Джуна слага прекъсването на цикъла при младите дами, без да са бременни или да имат гинекологично заболяване. Следващият обезпокоителен сигнал е неочакваната поява на разнообразни тъмни петна на шията, бузите, челото и носа. Гледайте и зениците си – в случай че забележите, че едната стои разширена, а другата е естествена, значи имате черна магия.
Известната лечителка поучава да не се подценява
неочаквания боязън от затворени пространства. Най-тревожния симптом е, в случай че носите кръстче на врата си, а верижката му постоянно се къса.

Джуна печели приживе международна популярност и се афишира за кралица на асирийците. През 80-те години на предишния век при нея са ходили Леонид Брежнев, папа Йоан-Павел Втори, Робърт де Ниро,
Владимир Висоцки, Федерико Фелини.
Тодор Живков и цялото му обграждане във Българска комунистическа партия също постоянно са я посещавали, а всички известни екстрасенси от някогашния соцлагер били нейни възпитаници.

както при съвсем всички свързани с паранормалното, стартира със среща със гибелта още на 5 години, когато пада в бунар и остава в дълбоката вода 25 минути.
По знамение се оказва жива и невредима,
а по-късно умеенето й да лекува и да прозира в бъдещето се отприщва. Предсказва разпада на Съветския съюз една година преди събитието, „ вижда “ злополуката в Чернобил и гроба на Тамерлан в мавзолея Гур-Емир.
Но надали би имала този триумф
без поддръжката на мъжа си – Виктор Давиташвили, едно време дясната ръка на комустическия водач в Грузия Едуард Шеварднадзе.  Близостта на мъжа й с висшите кръгове отваря на Джуна доста порти, а и управляващите гледат по-благосклонно на паранормалните й качества. В Тбилиси славата на мадам Давиташвили се носела от уста на уста до 1980 година,
когато ориста й радикално се трансформирала.
Партийни функционери заповядали за две денонощия да си събере багажа и да замине за Москва с петгодишния си наследник. Джуна била уверена, че отива на сигурна гибел. Но се оказало, че един от излекуваните от рак с голите й ръце бил почитан човек от Кремъл.  В Москва тя съумяла да заинтригува даже Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
На един от шефовете съумяла да смъкна
кръвното единствено с едно махване на ръка, а на различен предсказала с акуратност какво ще му се случи на задокеанска командировка. Като премия Джуна се сдобила със личен център, Организация на обединените нации й връчва орден за мир, получава военния медал на малтийските рицари, както и най-висшата здравна премия на ЮНЕСКО.

Според Джуна това може да направи единствено остарял ходжа, който има качества, дадени от Бога. Другият вид са свещениците. Тя поучава те да ви четат в продължение на 7 седмици Киприянови молебствия.
Съществуват обаче и доста бабини способи,
които хората и до през днешния ден употребяват за самолечение. Палят три свещи и си четат молитвата: Отче наш. Ръсят къщата със светена вода 7 дни заран и вечер.

За да ревизират неприятната сила, спят със сол под възглавницата и на сутринта се вглеждат дали е потъмняла. Или пък чупят яйце във водата и гледат дали белтъкът е станал на конци.
Най-популярни са двете горящи клечки,
които се хвърлят във вода и поверието е, че в случай че не се допрян, няма външна интервенция. Както и златната халка, по която остават тъмни следи при магия.
Доказано е, че котките най-бързо улавят
отрицателната сила и реагират с променено държание. А аленият конец, основава възприятие за сигурност и отбрана, даже и да не прави чудеса.

Един от тях е хематит, прочут като камъка на магьосниците, който носи успокоение и сигурност.

Древните египтяни пък обожавали благородните камъни като считали, че в тях се крие кондензираната мощ на Земята.
Те считали, че златният берил
има мощни защитни сили. Всеки боец носел подобен, отивайки в борба. А ръководещата класа си правила амулети от берил, тъй като се считало, че този камък изостря интелекта и подарява притежателя си с положително разположение на духа.
Носели го в златен пръстен на показалеца.
Най-мистичното място у нас е край Сатовча, където се лекуват от вълшебства от незапомнени времена.

Нарича се Провирачката и е известно с лековитата си мощност, която мори подли болести и отстранява най-опасните черни вълшебства. Дупката, както е именуван още феноменът, съставлява скална арка, която съгласно легендите се пази от голяма черна змия.
Именно нейната повелителка я зарежда
с лековита мощ, която оказва помощ на хората. Намира се в местността Скрибина при село Крибул, а с цел да се стигне до скалния отвор, би трябвало да се прекоси гъста дъбова гора, а по-късно да се мине по тъмна пътечка. Според учените арката е най-малко от IV век преди Христа и е взела участие в ритуалите на траките.

Съветският деспот Йосиф Висарионович почнал да се интересува от тъмните сили около опасенията си, че мнозина желаели гибелта му. Той гледал на вредата, провокирана от магьосници и ясновидци, като на по-опасна и от оръжие.
Започнал да се интересува
от магьосничество още преди Октомврийската гражданска война, като в лулата му имало талисман, които го пазел от уроки. В продължение на месеци прецизно посещавал кръжоците на окултиста Георги Гурджев в Тбилиси, а след това ексзекутирал всички членове на Астрологичното общество, тъй като се страхувал, че ще го разкрият като последовател на окултните науки.
Твърди се, че още през 20-те години
на предишния век Сталин наредил на своя секретар Иван Товстуха да сътвори загадка лаборатория, която да пази вожда от мистични покушения. Да се приближи чужд до него било съвсем невероятно, само че той не изключвал опцията враговете му да извършат нападение отдалечено – посредством помощта на владетелите на магьосническите техники. Според митовете такава в действителност имало, а магиите ставали посредством
негови коси, взети от фризьора му,
прикрепени към восъчния му бюст. Фотоотдел на лабораторията на вожда съумяло да ги излови и всички те били екзекутирани.  Въпреки всички тези защитни ограничения, гибелта на Сталин и до момента си остава една от международните загадки, а отровният паяк е измежду най-вероятните версии.

Източник: standartnews.com
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР